Vladimír Volko

Češi jsou pytlíci! - říkají o nás prý venku

9. 07. 2012 11:44:20
Aspoň to tvrdí jistý L.S., redaktor ČESKÉHO rozhlasu. :-) Opravdu jsme taková banda šetřivých blbů v sandálech s bílýma fuseklema? Je to bolestné zjištění, ale je to přesně tak.

Tak jací prý jsme?

Všemu rozumíme, rady nedbáme. Když už nudou nevíme, z které do které, tak si ustelem pod slovenskou lavinou či neukázněně odpadnem od skalního masivu, jen abychom zaplnili první stránky slovenského tisku. Dole nás pak sbírají po kusech. Aspoň nás nemusí vzteky roztrhnout. Není to s námi lehké.

Ekonomicky jsme taky na zastřelení. Nechce se nám platit 5 Eur za pár hodin parkování a mrmláme, že prý rakouské Alpy levnější, francouzské Chamonix levnější a kdesi cosi. Za obyčejnou vodku nechceme zaplatit jako za Finlandia či dokonce jako za Ruský standard. Jsme turisticky neklidní. Čech chvilku nepostojí. Podojit ho těžko. Je to prostě myslící svoloč. Švejkové. A ještě rýpou, hajzlové. Kdyby aspoň mlčeli, když už se nenechají normálně slušně odrbat. Utrácejí prý reálně dle svých možností. Tak to je už úplný svinstvo. No jak říkám, dementní smečka, žádný "balšój čelověk", který utratí za pár panáků pančovaného chlastu alimenty pro své nezdárné ratolesti. Češi v sobě prostě nemají zabudovaný ten smysl pro velikost, který nalézáme ve východným pásmu Evropy.

A víte co je úplně nejhorší??? Jak nemožně se oblékají. Zatímco na módních evropských molech by se při troše snahy mohli inspirovat, jak se dá vkusně nakombinovat dvacet vrstev hader na sebe tak, aby přesto čuměla zadel či aspoň kousek ňader a člověk byl taky trochu in....a to v bratru za necelých dvaceti pěti tisíc za model po slevě... dál oblékají své nemožné obyčejné hadry. Ty křupani si klidně ve vedru vezmou normální tričko. Fakt, obyčejnej T-shirt. A bez KROKODÝLA na límci! Nekecám. Total eklhaft. A o tom, že si po týdnu chození v sandálech naboso dají ponošku na odřenou nohu, aby se rozgajdanému Čehůnovi prej zahojilo bebíčko.... ani nemluvím.

Jo ale pivóóóóó, pivo ty ludry chlastaj jak prokoplí. Nad Euromodely ale kroutěj tou svou zmlsanou švejkovskou hubou. To jim nejni recht, prý drahý a vodový, ludrám zapráskanejm. ....nejradši by to svoje, ...český. A tady má jeden podnikat. No, to se fakt nedá!

No nic, jdu dopít borovičku a kouknu na net jestli mi Pepíci už proplatili fakturu za článek.

S úctou Váš Krutomír Zmetena

Dodatek po uveřejnění

Pejsky, kočky i vás bratov Slovákov mám rád. Nebojte. Dodávám po obdržení řady osobních e-mailů po uveřejnění článku. :-)

Autor: Vladimír Volko | karma: 43.98 | přečteno: 14996 ×
Poslední články autora