Vladimír Volko

S-K: Kohout dokokrhal, pekáč už je připraven...

26. 10. 2011 14:52:17
Bojovník za práva severočeských občanů a parlamentní cestovatel Lukáš Kohout se stal obětí osidel systému, který tak bránil proti parazitům. Napadá mě u toho Mrazíkovské: "Jóó, my kohouti jsme malí páni, to jitřenka řídí kokrhání." :-)

Má si jít sednout za opakované porušení podmínek odloženého trestu odnětí svobody, ignoraci uložených veřejných prací a nezaplacení uložené pokuty. Rád bych zdůraznil, že se jedná o kohouta s nejdelším doletem. Tento virtuální spolubojovník někdejšího ministra Kavana navšívil mnohé exotické země na útraty Českého státu. Asi s dobře míněným záměrem propagovat naši drahou zemi v zámoří.

Další velké dobro páchal, když si šel stoupnout před spontání davy protestující na Šluknovsku proti kriminalitě Romů. Tím, že se postavil dopředu se tak nějak stal vlastně lídrem pochodu. :-) Vítězný ryk: "Cikáni, do práce!" mi ještě dlouho zněl v uších.

Myslím, že je od něho občansky odpovědné, že se nyní vydá tam, kde je těchto "neviditelných" spoluobčanů vysoká koncentrace a kde může nejvíce pomoci......sám jim předvede, jak si mají správně při práci vyhrnout rukávy a tak nějak se konečně zapojit do společnosti.

Mám jen obavy, že mohou také něco vyhrnout jemu a jeho ryk nebude ten vítězný.

Ale což, žádost o milost k panu prezidentovi je prý již odeslána. Jen mě zde mate, že se srovnává jako "disident" s Václavem Havlem. Jemu ještě neřekli, že na Hradě už je jiný Vašek? Pokud tento přehmat někdo včasnou výměnou dokumentu urychleně nenapraví, mám obavy, že se ona "teskná píseň v předklonu" bude z věznice ozývat ještě dlouho.

A tak je to správně.....a jestli neumřeli, výskají dodnes.

Autor: Vladimír Volko | karma: 16.00 | přečteno: 1115 ×
Poslední články autora